Følelser og relasjoner

Følelser og relasjoner

Hei, jeg heter Jens og kommer fra ei lita bygd i Trøndelag. Vokste opp på en fjellgård som har vært i slekten siden 1793.

Her var det gårdstun innrammet med laftede bygninger, og rundt hele gården var det en trolsk skog som vi brukte året rundt. Vi hadde ”tusser” på gården, husker jeg. Og, det var helt vanlig med synske og folk med evner. Gården var den beste plassen å vokse opp på.

Jeg forsto med årene at jeg kunne ”lese” folks følelser, sorger, håp og kjærlighet og se veien videre i livet. Hver eneste sommer kom en spesiell familievenn gjennom flere tiår på besøk. Han var av romanifolket. En kraftig kar med sterk utstråling og alle kunne kjenne det på kroppen når han kom. Mange i bygda fryktet han på grunn av sine kraftige evner, men jeg forgudet han og hans visdom. Det var han som fikk opp øyene mine for hva som er i og rundt oss, og hvordan å forstå og bruke det.

Jeg husker han fortalte meg at alle har det, men få er åpen nok til å kjenne bølgene i og rundt oss. Siden da har jeg brukt mine evner og følelser.

Forstod etterhvert at det han kalte bølger er energier i alt og alle. Min mentor døde først på nitti tallet. Siden da har jeg brukt mine evner. Sammen med lærdom og forståelse fra han som nå følger meg ved min side viser, meg alltid hvordan å hjelpe de som trenger svar på sine spørsmål.

Jeg jobber konkret ut fra dine spørsmål/din sak for å se direkte på det du vil vite.
Svaret du får er basert på den tilliten du gir meg.

Jeg er ydmyk og vant til nære og vanskelige spørsmål. Jeg tar deg og dine spørsmål 100% seriøst. Jeg har lang erfaring og svært gode tilbakemeldinger. Folk som regelmessig gjennom år har tatt kontakt gir meg troen på at jeg har funnet mitt liv og virke.

Du når meg på 829 95 664 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du også kontakte meg på 21 05 86 64 ved å forhåndsbetale. (26,90/min.)
Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no.

Related Post

Unikt klarsyn

Unikt klarsyn

Stine –Lill er unikt klarsyn og en meget erfaren healer.