Profesjonell spåer

Profesjonell spåer

Jeg er født klarsynt og har jobbet profesjonelt som spåer på heltid i 5 år. I denne perioden har jeg jobbet i media i ett år hvor jeg spådde på direktesendt tv. Det har vært en rik erfaring.

Mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling.

Jeg har kunder fra alle samfunnslag, og det er givende å kunne hjelpe mennesker i alle faser i livet. Jeg formidler det jeg ser og det er opp til hver og en hva man vil bruke informasjonen til. Ofte belyser jeg situasjoner som gjør det enklere å ta egne valg. En del tar kontakt for å få bekreftet sin egen magefølelse.

Når jeg «tuner» meg inn, kan jeg få informasjon på ulike måter. Det varierer fra person til person. Jeg får inn bilder, hendelser, emosjoner og tanker. Jeg leser auraen, og noen ganger kommer bildene til meg som en film. Av og til bruker jeg tarotkort som verktøy.

Når du ringer trenger jeg som regel et navn, stjernetegnet ditt eller noe annet for å tune meg inn. Har du spørsmål klar på forhånd så går det ganske raskt å gjøre en reading over telefonen.

Med jevne mellomrom deltar jeg også på alternativmesser rundt om i landet og setter stor pris på å møte mennesker jeg skal gjøre en reading for.

Jeg er ærlig når jeg spår og jeg tar mitt arbeide som klarsynt seriøst. Tidligere har jeg tatt kurs i etikk og klientbehandling.

Jeg forholder meg til taushetsplikt, og alt vi snakker om forblir mellom oss. Gå gjerne inn på min egen hjemmeside hildekarin.no for mer informasjon.

Velkommen til en samtale på telefonnummer
829 95 399 (kr 26,00/min)

Related Post

Er du nysgjerrig på fremtiden?

Er du nysgjerrig på fremtiden?

Er du nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Carina gir deg svar! Jeg kan spå i alt fra å lese hender,…