Er du nysgjerrig på fremtiden?

Er du nysgjerrig på fremtiden?

Er du nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Carina gir deg svar!

Jeg kan spå i alt fra å lese hender, kaffegrut til å tyde framtiden via astrologi. Har toårig astrolog-utdannelse, og har spådd i tarot siden jeg var 14 år.

Jeg har opplevd veldig mye i livet og har utviklet et sterkt klarsyn. Ofte har jeg sett kjente og ukjente fra den andre siden og får stort sett tydelige beskjeder om hva som kommer til å skje og når. I tillegg bruker jeg gjerne bordkort, englekort eller tarot for å få raskere svar på det du ønsker å vite.

Velkommen til en trivelig samtale telefon 829 95 256 (kr 26,00/min)
Hilsen Carina

Related Post

Nysgjerrig på kjærligheten?

Nysgjerrig på kjærligheten?

Mitt spesialfelt er parforhold og kjærlighet. Har du utfordringer i parforholdet, lurer du på om den rette kommer snart, eller…