Er du nysgjerrig på fremtiden?

Er du nysgjerrig på fremtiden?

Er du nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Carina gir deg svar!

Jeg kan spå i alt fra å lese hender, kaffegrut til å tyde framtiden via astrologi. Har toårig astrolog-utdannelse, og har spådd i tarot siden jeg var 14 år.

Jeg har opplevd veldig mye i livet og har utviklet et sterkt klarsyn. Ofte har jeg sett kjente og ukjente fra den andre siden og får stort sett tydelige beskjeder om hva som kommer til å skje og når. I tillegg bruker jeg gjerne bordkort, englekort eller tarot for å få raskere svar på det du ønsker å vite.

Velkommen til en trivelig samtale telefon 829 95 256 (kr 26,00/min)
Hilsen Carina

Related Post

Klarsynt tarotist og healer

Klarsynt tarotist og healer

Jeg heter Monica T. Løvås og er klarsynt tarotist og healer. Finner også bortkomne gjenstander og dyr. Mange av de…