Lang erfaring som spirituell veileder

Lang erfaring som spirituell veileder

Hei, jeg heter Eirin S. og har lang erfaring i spirituell veiledning og er nå tilbake på teletorget.

Jeg har alltid vært interessert i det spirituelle og universelle. Allerede som barn sa jeg at jeg er universets barn.

Healingevnene mine har jeg hatt hele livet og er nedarvet fra både mors- og farssiden fra flere generasjoner. Jeg er også utdannet Reikihealer på masternivå.

Jeg har sett og kommunisert med ånder siden jeg var barn og for å utvikle meg tok jeg et Intuitiv medialkurs med Lena Ranehag, som lærte meg mye.

Jeg har vokst opp i et trekulturelt og trespråklig miljø; norsk, finsk og samisk. Jeg har levd i tett nærhet til natur og dyr, og har en dyp respekt for den visdom og kunnskap man kan hente der.

Jeg har en dyp forståelse for menneskers veivalg basert på egen livserfaring. Jeg har opplevd mange tøffe hendelser både på grunn av egne valg men også andres valg. Ting som gjør at jeg i dag står stødig i min kraft til å veilede deg trygt og godt og jeg tar i bruk hele meg når jeg veileder.

For mer informasjon om meg og hva jeg kan tilby se min Facebookside facebook.com/guidancebyeirin/

Jeg er klar for å veilede deg i dine valg og situasjoner, til det beste for deg. Jeg er ærlig og treffsikker og en god samtalepartner.

Velkommen til en god samtale med meg
på tlf. nr.: 829 95 095 (kr 26,00/min).

Related Post

Treffsikkert klarsynt medium

Treffsikkert klarsynt medium

Jeg kanaliserer og er et klarsynt medium. Bruker også tarotkort. Har lang erfaring og referanser om treffsikkerhet. Kjærlighet, jobb og…