Er her for å veilede og hjelpe

Er her for å veilede og hjelpe

Livet kan oppleves utfordrende. Som oftest kommer vi oss gjennom utfordringer på egenhånd eller ved hjelp av familie og venner, men noen ganger trenger vi hjelp og veiledning utenfra, slik at vi kommer styrket ut og videre i livet.

Jeg er LUNA. Jeg er budbringer og er her på jorden for å veilede og hjelpe.

Både som budbringer, life- og motivasjonscoach og som samtalepartner hjelper jeg mennesker med deres utfordringer i hverdagen. Det kan være kjærlighetsforhold, familie, venner, økonomi, jobbrelasjoner og annet.

Jeg jobber mest med livet her og nå, men har du andre spørsmål så hjelper jeg deg selvfølgelig.

Under vår samtale kan jeg benytte meg av bordkort og pendel, samtidig vil du også motta healende energi. Det er viktig for meg at du føler deg trygg. Enhver samtale blir gjort med hjertet og jeg har selvfølgelig taushetsplikt.

Jeg vil understreke at jeg er ærlig og direkte. Jeg «ser» deg og jeg er løsningsorientert. Jeg har lang erfaring med å hjelpe mennesker i alle aldre, både ungdom, voksne og eldre.

Det gir enormt mye å kunne hjelpe. Som budbringer gleder jeg meg til å få muligheten til å hjelpe deg.

Velkommen til en givende samtale med Luna på 829 95 661
(kr 26,00/min).

Du kan også treffe Luna på 21 05 86 61
(kr. 26,90/min.)

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Related Post

Følelser og relasjoner

Følelser og relasjoner

Hei, jeg heter Jens og kommer fra ei lita bygd i Trøndelag. Vokste opp på en fjellgård som har vært…