Jordnær livsveileder

Jordnær livsveileder

Jeg er en jordnær livsveileder som har dedikert mesteparten av mitt liv til å lære tarot.

Jeg bruker kortene som et verktøy for å analysere hendelser, personlighet, økonomi, jobbrelaterte spørsmål, relasjoner med andre mennesker, fremtid, karma og valg i livet. Erfaring med bruk og tolkning av skandinaviske runer. Høy treffsikkerhet og meget gode intuitive evner.

Som veileder er jeg opptatt av kvalitet og personlig tilnærming til alle mine telefongjester. For dem som ønsker korte svar, kan jeg tilby en fullstendig veiledning som ikke varer lengre enn noen minutter.

Hvis din livssituasjon virkelig er komplisert, er jeg klar til å gjennomføre en dyp analyse av hvordan situasjonen faktisk er og hvordan den kommer til å utvikle seg. Jeg kan hjelpe deg med å gjennomarbeide en strategi for å løse problemet, sette hovedmål, dele den i mindre steg, og støtte deg mens du gjennomfører planen.

Som person blir jeg motivert av å ta frie valg, og jeg ønsker å motivere andre til å gjøre det samme. Står du foran et vanskelig valg, kan du kontakte meg for å få bedre forståelse av situasjonen som helhet, også for å analysere positive og negative sider ved mulige valgalternativer.

Jeg har stor interesse for psykologi og relasjoner mellom mennesker, og blir ofte kontaktet i forbindelse med kjærlighetsrelaterte spørsmål, også spørsmål som gjelder vennskap, bekjentskap, relasjoner med kolleger, familie, osv. Opplever du kjærlighets- eller vennskapsdrama er jeg riktig person å snakke med. Ingen problem er for lite til å snakke om og ingen problem er for stort til å løses!


Velkommen til en prat med Inga på 829 95 663

(kr 26,00/min).

Nyhet! Du kan også treffe Inga på 21 05 86 63
(kr. 26,90/min.)

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Related Post

Lang erfaring som veileder

Lang erfaring som veileder

Jeg er en voksen dame med lang erfaring som veileder, og jeg har mange fornøyde og faste kunder. Jeg er…