Bli den beste utgaven av deg selv!

Bli den beste utgaven av deg selv!

Hei! Jeg heter Evelyn og jeg er genuint opptatt av deg som menneske og jeg lever av å hjelpe mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv. Som master og lærer i Thetahealing er jeg dyktig på å hjelpe deg med å skape det livet du ønsker å leve.

Jeg har mye erfaring og kunnskap om hvorfor vi er som vi er. Hva livet har lært oss og skal lære oss og hva vi har med oss fra forfedrene våre og tidligere liv. Summen av dette er deg og den du er i dag og hva du skal lære for å komme dit du ønsker.

Alle har vi en sjelskontrakt og ut fra den kontrakten har vi valgt våre foreldre og erfaringer vi skal ha med oss på veien. Det høres kanskje brutalt ut at du har valgt dine foreldre, men du vil forstå det og se det i et høyere perspektiv mens du går veien din og sanker kunnskap og erfaring. Husk at du er en spirituell sjel med en midlertidig menneskelig erfaring.

Erfaring og kunnskap får vi ved å helbrede sårene våre og lære det vi burde ha lært som vi ikke har forstått. Gjennom ThetaHealing endrer vi trossystemer, tankemønstre, emosjoner og traumer på sekunder. Står du fast i noe og ikke kommer deg videre eller klarer å se veien din klart og tydelig kan jeg hjelpe deg til å se hva som hindrer deg og hvorfor det hindrer deg. Dette leser jeg ved å se hele deg, livet ditt her og nå, hva har du med deg fra dine foreldre og forfedre. Jeg kan også se dine tidligere liv som er med på å påvirke livet ditt her og nå.

Ønsker du hjelp til å se veien videre der du er i dag? Lurer du på om du skal bytte jobb, er du sammen med den rette eller kanskje noe hindrer deg i å treffe den rette? Har du noen utfordringer i livet ditt du helst skulle vært foruten?

Jeg er ærlig og sier det jeg ser og gir deg gode råd på veien til hvordan du kan endre kursen i ditt liv. Du vil oppleve at det jeg forteller deg er ikke nødvendigvis det du vil høre, men det du trenger å høre. Jeg prater ut fra kilden selv og er en kanal mellom deg og kilden/Skaperen.

I møte med meg vil du føle at jeg ser deg, forstår deg og tar deg på alvor. Jeg har hatt og har min egen reise, jeg har vært med på mange andre sin reise og ingenting overrasker meg og jeg respekterer deg og dine valg og det du tror på.

Velkommen til en givende samtale med Evelyn på 829 95 306
(kr 26,00/min).

Nyhet!
Du når meg også på 21 05 87 66
(kr 26,90/min)

Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no.

Related Post

Tar inn din personlighet

Tar inn din personlighet

Mika er kjent for sin ærlighet og stil innenfor tarotens kunstverden.