Finn dine muligheter i livet!

Finn dine muligheter i livet!

Jeg er født med evnen til å kanalisere beskjeder fra universet til mennesker rundt meg. Jeg kan gi deg svar på konkrete spørsmål du lurer på vedrørende ditt liv.

Det jeg trenger er ditt fornavn, fødselsdato og litt hva du ønsker jeg skal se på for deg i begynnelsen av samtalen slik at jeg kan kanalisere meg inn på energiene dine. Jeg kan gå inn på de aspekter du trenger hjelp til i forhold til ditt liv eller i din bedrift.

Jeg jobber ut fra hjertet og universets kraft, og er et verktøy i forhold til å kanalisere beskjeder til de mennesker som ønsker min hjelp.
Jeg ønsker å hjelpe andre mennesker å se sine muligheter i livet slik at de kan ta best mulige valg ut i fra sin situasjon og at de får utført oppgavene i sin livsplan på best mulig måte.

Jeg har i tillegg til mine klarsynte evner høyere utdanning i forhold til å snakke med mennesker i vanskelige livssituasjoner, og har arbeidet mange år i sosialomsorgen før jeg startet å hjelpe mennesker med mine evner via telefon og e-post.

Jeg har lang erfaring med veiledning i forhold til både privatpersoner og bedrifter, og har mange som bruker meg som deres faste veileder før viktige avgjørelser skal tas eller som en støtteperson.

Jeg har hjulpet mange med mine evner og det har vært en berikelse for meg. Jeg er ydmyk og takknemlig for at dette er en del av min livsplan.

Klem fra Elvira

Du kan lese mer på alternativweb eller på Facebook.

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 627

(Kr 26 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 27

(Kr 26,90 pr.min)