Veileder av metaforiske kort

Veileder av metaforiske kort

Jeg er en livsveileder som har lært tarot i mange år. Jeg ønsker å fortelle om min spirituelle vei og måten som jeg jobber på.

Mitt liv startet i fattige omgivelser. Et familiemedlem hadde problemer med alkohol. Også var det mange naboer som slet med det problemet. Det skapte slåsskamper, tyveri og vold. Det var vondt for meg å se at voksne mennesker velger å leve i lidelsen.

Da jeg vokste opp, bestemte jeg for at jeg skal leve et godt og lykkelig liv, og det tok mange år for meg å få det til.

Da jeg var yngre pleide jeg å skape problemer for meg selv gang på gang. Noen ganger havnet jeg i situasjoner som rett og slett var farlige. Og så skapte jeg mange toksiske relasjoner i mitt liv. Jeg var i et langvarig av-og-på samboerforhold, som ikke lenger gledet meg. Jeg var redd for å avslutte denne relasjonen fordi jeg var redd for å havne alene. Jeg var overvektig. Jeg hadde mye anger i meg og null inspirasjon. Jeg følte at jeg gikk i en sirkel.

En dag våknet jeg opp og følte at jeg ønsket å gjøre noe som ville glede meg. Så jeg dro i bassenget. For første gang på lenge følte jeg at jeg fikk slappet av. Jeg begynte å trene i bassenget annenhver dag. Etter hvert begynte jeg med styrketrening. Jeg følte at min selvtillit vokste og at jeg var blitt et lykkeligere menneske med bedre selvkontroll.

Snart fant jeg ut at min samboer ikke var helt komfortabel med den nye måten jeg levde på. Han mente at han likte meg bedre da jeg var usikker på meg selv. Det tok ikke lenge før vi hadde slått opp.

Til tross for at jeg hadde fått bedre selvtillit, var det fortsatt mange problemer som måtte løses. Min største utfordring var at jeg var blitt isolert. Mens jeg var i et forhold jobbet jeg hjemmefra, så var det samboeren min som tok mest kontakt med felles bekjente. Han fortalte dem sin versjon og fikk dem på sin side. Slik har jeg mistet mange sosiale kontakter og kun beholdt de menneskene i livet som virkelig betyr noe.

Jeg konsentrerte meg om å finne en plass å bo, så flyttet jeg til en fin og koselig leilighet. Jeg følte at jeg lærte noe nytt hver dag. Snart fikk jeg en ny jobb, der jeg møtte nye mennesker og fikk nye venner. Jeg føler at jeg har fått mange verdifulle erfaringer som jeg ønsker å dele med andre mennesker.

Tarot har alltid fulgt meg på veien og støttet meg som en god venn. Etter at jeg har lært om tarot det jeg kunne lære, har jeg forstått at jeg begynte å se verden på en annen måte enn før. Jeg har forstått at alle svar ligger inne i hvert enkelt menneske. Så jeg donerte bort alle mine kort bortsett fra Manga tarot som jeg nå bruker som Metaforiske Assosiative Kort.

Jeg ønsker å hjelpe mine kunder med å finne svar inne i sin sjel. Jeg ønsker å hjelpe mine kunder med å få i gang positive forandringer i livet. Jeg ønsker å hjelpe mine kunder med å slippe lykken inn i sitt liv.

Min største verdi er å hjelpe mine kjære kunder å oppnå profesjonelle og private mål på den beste måten. Jeg gjør dette ved å stille åpne spørsmål og ved å bruke Metaforiske Assosiative Kort som verktøy. Det kan virke som om jeg stiller for mange spørsmål eller stiller spørsmål som ikke har med saken å gjøre. Alt er viktig.

En annen ting jeg kommer til å gjøre er å ta notater og foreslå en liten hjemmelekse. Mitt mål er å bidra til at du finner svar i din sjel. Mine kunder er vanlige mennesker som føler seg klare for positive forandringer i livet. Det er viktig for meg at du føler deg klar for å jobbe med meg og at du er klar for å investere litt tid i samtalen. Hvis vi skal lage avtaler, er det viktig for meg å overholde dem. Jeg håper at mine erfaringer kan hjelpe deg på veien.

Hva blir ditt neste skritt?

Velkommen til en en givende samtale med Inga på 829 95 663
(kr 26,00/min).

Nyhet! Du når meg også på 21 05 86 63
(kr. 26,90/min.)

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Related Post

Tar inn din personlighet

Tar inn din personlighet

Mika er kjent for sin ærlighet og stil innenfor tarotens kunstverden.