Klarsynt veileder

Klarsynt veileder

• Medium, rådgiver og samtalepartner
• Relasjoner og personlig utvikling
• Fjernhealing og renser hus

Jeg er født på Måsøy, en liten øy vest for Nordkapp. På et tidspunkt trodde jeg det var min skjebne å tilbringe resten av livet på øya, men allerede som 16 åring flyttet jeg til Sørlandet og noen år sendere til Oslo for å studere.

Jeg har vært synsk siden jeg var barn, men det var ikke før jeg møtte en klok gammel dame at jeg lærte meg å bruke tarot som kanal for mine evner. Jeg bruker ingen hjelpemidler, men første gang du kontakter meg bruker jeg gjerne tarot for å kunne få inn et litt større bilde. Jeg er veldig ydmyk og generøs når jeg bruker mine evner, og forventer derfor at du bruker informasjonen du får av meg på en klok måte.

Etter en eksistensiell krise, hvor jeg var på nippet til å gi opp livet, la jeg ut på en reise til Egypt, på jakt etter en dypere mening med livet. Reiser førte meg til den kloke gamle mannen i The Old Marked, Sharm El Sheikh. Han overtalte meg til å besøke St. Cathrins Church og Mosesfjellet, hvor jeg lærte meg det viktigste av alt: Å lytte til hjertet, fordi det pratet til meg.

Inspirert av egne erfaringer vil jeg derfor også hjelpe deg til å forstå tegnene som livet gir, og først og fremst følge dine drømmer.

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.
Jeg har DØGNÅPENT.

Teletorgnummer

829 95 685

(Kr 26 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 85

(Kr 26,90 pr.min)