Livsveileder og healer

Livsveileder og healer

Hei, mitt navn er Christel. Jeg er klarsynt livsveileder og healer. Jeg har jobbet som profesjonell veileder i flere år.

Jeg går inn i nuet for å se din livssituasjon og eventuelle blokkeringer. Med et ønske om å møte mennesket der hvor de står, er en åpen kommunikasjon viktig for meg. Jeg jobber på mange forskjellige måter, alt er hva som skjer når vi snakker sammen. Jeg er ærlig, åpen og gir et klart svar på det jeg ser og føler, mye påvirket av intuisjon.

Ofte bruker jeg tarot som en åpning for å komme raskere inn på deg og dine energier. Jeg jobber med healing og fjernhealing, chakrarens og chakrahealing, bruker kraft fra steiner og krystaller og er utdannet reikihealer.
Fortiden spiller ofte en rolle for nåtiden. Det kan ligge blokkeringer som stenger for videre utvikling, samtidig som det hindrer deg i å komme videre. Jeg hjelper deg å finne blokkeringene og løse dem opp slik at du ikke møter gjentakende situasjoner i ditt liv.

Jeg svarer på alle typer spørsmål, det være seg kjærlighet, økonomi, jobb, familie og lignende.

Jeg elsker jobben min som veileder og gleder meg til en samtale med deg!


Ring Christel på på 829 95 815
(kr 26,00/min).

Nyhet! Du kan også treffe henne på 21 05 87 15
(kr. 26,90/min.)
Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Related Post

Tar inn din personlighet

Tar inn din personlighet

Mika er kjent for sin ærlighet og stil innenfor tarotens kunstverden.