Klarsynt veiledning og spådom

Klarsynt veiledning og spådom

Hei! Jeg er Fru Larsen og er godt kjent blant mange siden jeg har jobbet profesjonelt og fulltid som klarsynt på teletorget i hele 15 år nå – og i tillegg har 40 års erfaring med kartomanti (kort).

Min største styrke er nok evnen til raskt å se løsninger og å gi de nødvendige råd i vanskelige situasjoner for best mulig resultat hos den enkelte. Jeg ser tydelig hvor problemet ligger og hvordan du bør gå frem for å lykkes. Dette gjelder spesielt på det mellommenneskelige plan og ikke minst i kjærlighetsspørsmål.

Jeg er heller ikke redd for å være ærlig mot deg. Denne styrken, sammen med min lange erfaring, har gjort sitt til at jeg etter manges mening er en av landets beste klarsynte og jeg vil anta at jeg også er en av de mest brukte.

Ditt fornavn, årstallet du er født – og ditt lyttende øre – er alt jeg behøver av deg.

Jeg kan svare på det meste bortsett fra spørsmål som omhandler helse/død. Jeg har/tar heller ikke kontakt med døde.

Du er hjertelig velkommen til en hyggelig samtale!

Les mer på Klarsynte Fru Larsen

Jeg er vanligvis tilgjengelig hver dag hele året mellom kl. 10.00 til midnatt (lytt til gratis svarer).

Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 458

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 58

(Kr 29,90 pr.min)