Synsk rådgiver og healer

Synsk rådgiver og healer

Jeg heter Ann og jeg er en synsk rådgiver og healer. Den synske evnen har gått i arv i generasjoner i min slekt.

Jeg spår din nåtid, fremtid og datid gjennom å føle energiene rundt deg og gjennom tarotkortene. Jeg har mer enn 35 års erfaring i spådom. Du kan spørre meg om alt mellom himmel og jord, du kan også ringe meg hvis du bare ønsker å snakke en stund. Jeg gir deg hjelp, støtte og svar på dine spørsmål om kjærlighet, forhold, økonomi, jobb og alt annet du ønsker å vite.

Jeg jobber med healing på avstand hvor jeg sender deg lyshealing som absorberes av auraen din. Energikroppen består hovedsakelig av den fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige kroppen. Healing kan gi gode resultater i mange tilfeller der folk er fysisk syke eller føler seg uvel på annen måte, som mentalt eller følelsesmessig.

Fjernhealing fungerer like bra som healing på stedet der healeren legger sine hender på pasienten. Healing kanaliseres gjennom et medium av en foreløpig ukjent art, som er overalt rundt oss. Dette medfører at healing når frem i nesten samme sekund den blir sendt til mottakeren, uansett hvor på kloden vedkommende er. Det er imidlertid viktig å forstå at du alltid bør søke medisinsk behandling for sykdom. Healing er kun et supplement til konvensjonell medisin.

Jeg jobber mye med tankens kraft som handler om å forandre og bygge opp dine tankemønstre for å få et mer positivt innhold i livet. Dette forandrer din situasjon til å bli mer og mer positiv. Du tilegner deg gode opplevelser i livet.

Jeg kan hjelpe deg å løse opp blokkeringer i det psykiske, fysiske og emosjonelle, slik at du kan gi slipp på den situasjonen du ikke lenger trenger. Dette betyr at du får mer makt til å oppnå dine mål i livet.

Hvis du har problemer med å vite hva du skal spise eller generelt har dårlig humør eller føler deg sliten, kan jeg hjelpe deg med dette. Jeg har god erfaring med balansert kosthold, meditasjon og chakrabalansering. Dette er noen helbredelsesformer som du kan lære å bruke på deg selv.

Når jeg gir deg veiledning har jeg kommunikasjon med mitt høyere jeg, som er en utvidelse av sjelen. Mine åndelige lysguider er tilgjengelig og gir meg verdifull informasjon. De finnes der under det helende arbeidet og bidrar til å formidle lys og kjærlighet til deg.

Føl deg fri til å ringe meg!

Varme hilsener
Spådamen Ann

www.spadamann.webs.com
www.stjarnhealing.se
www.spadamann.se

Åpent alle dager fra kl. 10-24!


Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 506

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 06

(Kr 29,90 pr.min)