Klarsynt i kortene

Klarsynt i kortene

Jeg har lest kort i over 30 år og bruker blant annet tarot-, orakel-, minchiate-, kipper-, lenormand- og englekort.

 

Empat og føle andre
Jeg er empat, som betyr at jeg som regel kjenner hva andre mennesker tenker og føler. Dette har jeg gjort hele livet uavhengig av om de er i nærheten av meg eller på den andre siden av kloden. Allerede som barn visste jeg når telefonen skulle ringe. Jeg pleide å reise meg og gå bort til telefonen, så ringte det.

Gjennom å se på et ansikt, en kropp eller hendene til en person, leser jeg ofte hvordan personen er, uavhengig av om det er på et bilde eller i virkeligheten. Da kommer det opp hva de føler her og nå og hvordan de er som personer.

Healing
Jeg har fått tilbakemeldinger om at mine healinger har vært helbredende. Healingkraften er innebygget hos meg og har vært det så lenge jeg kan huske.

«Jeg healer gjennom universets kjærlighet og lysets kraft».

Den andre siden og avdøde
Til tider har jeg følt de som har gått over på den andre siden. Det kan komme hvis en person begynner å prate om den som har gått bort. Jeg føler meg ganske fersk på dette enda, det er noe som kommer når det kommer.

Utdanninger og kurs
Jeg har tatt en rekke utdanninger og kurs gjennom årene innenfor det alternative. Alt fra tarot, blomstermedisin og andre essenser, eteriske oljer, healing, klarsyn, intuisjon og raw food, til medisin grunnfag, pedagogikk og er utdannet kostholdsveileder. Det seneste året har jeg studert astrologi ved den Nordiske Astrologiskolen.

Rett frem, ærlig og forsiktig
Jobben jeg utfører er kun ut fra lys og kjærlighet. Jeg er ærlig og rett frem. Ærligheten min leverer jeg så pent som mulig. Alle må få lov til å være den de er.
Jeg dømmer ingen og jobber ut av kjærlighet.

Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 136

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 13

(Kr 29,90 pr.min)