Klarsynt tarotist og healer

Klarsynt tarotist og healer

Jeg heter Monica T. Løvås og er født klarsynt og healer. Finner også bortkomne gjenstander og dyr og har arbeidet med mange forsvinningssaker. I tillegg benytter jeg tarotkort, dersom du ønsker det.

Mange av de som tar kontakt med meg har konkrete spørsmål/ problemstillinger de ønsker svar på, mens andre er «bare nysgjerrige» på hva fremtiden kan bringe.

Det er deg og dine spørsmål og behov som har fokus i samtalen!

I mitt arbeide utfører jeg også healing og har mange faste kunder/ klienter, som tar kontakt for å åpne blokkeringer, samt samtaler for veiledning til «helsefremming» i eget liv.

Jeg jobber gjennom dine energier og «skanner» gjennom kroppen for å oppnå maksimalt under samtalen!
Moral og etikk er svært viktig i mitt arbeide og jeg tilbyr healingen som et supplement til det ordinære helsevesenet. Jeg understreker at de som er alvorlig syke og eller har kroniske lidelser må ta kontakt med lege. (Jeg er medlem av Det Norske Healerforbund).

Siden jeg startet opp på teletorget, har stadig flere bedrifter tatt kontakt for å få veiledning og råd.
Spørsmålene kan variere i alt fra økonomiske innvesteringer, til personalsaker. Mange av disse er i dag faste kunder.

Om meg selv kan jeg fortelle at jeg er født klarsynt. Det var i mine første møter med Anna Elisabeth Westerlund jeg ble ordentlig klar over mine evner og fikk en ny forståelse av hva det vil si å være synsk, «ta inn» og å kanalisere. Jeg var da 17 år og hun hjalp meg slik at det som før hadde hver «skummelt» og «fortiet», ble en inspirasjon slik at jeg videreutviklet mine evner.

Senere lærte jeg å bruke tarotkort og disse benytter jeg i samtalene for å supplere informasjonen jeg tar inn.
Det er med ydmykhet og empati jeg møter mine kunder, samt med engasjement.
Jeg elsker jobben min og føler meg privilegert som kan hjelpe mennesker på denne måten!

Velkommen til en hyggelig samtale, der du og dine behov er i fokus.


Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 423

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 23

(Kr 29,90 pr.min)