Velkommen til tarot.no

Velkommen til tarot.no

Er du nysgjerrig på det alternative? Har du søkt hjelp eller veiledning fra kortene? Her på tarot.no kan du lese mer om tarotkortene og hva de betyr.

Tarotkortene har en lang historie og kan hjelpe og veilede deg med dine vanskeligheter eller din nysgjerrighet. Snakk med en av våre tarotister så vil du forstå.

Tarot.no er laget for å gi mennesker kjennskap til kunsten å legge kort. Her kan du blant annet lære om tarotkortenes opprinnelse, hvem som begynte å legge kortene, hvordan disse ble oppfattet av sine medmennesker og hvordan kortene har fått fotfeste i moderne tid.

Vi oppdaterer jevnlig våre sider med spennende artikler og historier om tarot for å tilfredsstille din nysgjerrighet om tarotkunsten og utøvere av denne kunsten.

Her på tarot.no finner du også dyktige tarotister som kan legge kort for deg og fortelle deg om dine muligheter i livet, det være seg om din fremtid, økonomi eller kjærlighet. Let deg frem til de av våre tarotister du tror kan hjelpe deg på best mulig måte, ta kontakt og opplev noe nytt!