En gave å veilede andre!

En gave å veilede andre!

Hei! Jeg heter Annie. Har god intuisjon og tar raskt inn energier mellom mennesker. Informasjonen kommer til meg via bilder, sinnsstemninger, følelser og smerter i kroppen.

For snart 20 år siden lærte jeg tarot av en gammel kone. Denne kunnskapen har gitt meg større forståelse og en dypere respekt for mennesker og dagens situasjonen. I tillegg har jeg deltatt på meditasjonskurs, chakrakurs og studert NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) – som omhandler kommunikasjon på flere nivå mellom mennesker.

Det er en gave å kunne veilede mennesker som opplever utfordringer i livet, med situasjoner som oppleves vanskelig og som har satt dype spor. Det å kunne være til hjelp og klare å snu en negativ situasjon til noe positivt, samt å få gode tilbakemeldinger, er en sann fryd! Det inspirerer og motiverer meg til å fortsette jobben som oppleves som svært viktig for de som trenger hjelp å støtte.

På linja får jeg spørsmål om mye. I all hovedsak går det ofte i kjærlighet, økonomi og jobb. Dette er et lavterskeltilbud, og ingenting er for dumt å spørre om. Det du føler og det du lurer på er reelt for deg og påvirker livet ditt. Vi mennesker har en tendens til å grave oss ned i negative tankemønstre. Min jobb er å veilede deg og tankesettet ditt i positiv retning. For å komme i balanse er det viktig å forstå flere sider i en sak. Da står du MYE sterkere. Alt har en sammenheng.

Opplever du at det er vanskelig å finne noen å snakke med, føler du behov for hjelp, da kan jeg gi deg veiledning og støtte slik at du kan finne en vei ut av situasjonen og få en større forståelse for hva som ligger til grunn.

Jeg gir veiledning i fastlåste situasjoner og hjelper til å finne nye løsninger. Ikke alltid er svaret det du har forventet. Jeg snakker ingen etter munnen. Er alltid ærlig om det som kommer til meg av informasjon og det som kommer opp i kortene. Kortene forteller i første omgang hvilke muligheter som ligger foran deg. Det endelige utfallet bør komme fra hjertet ditt. Det er viktig å se livet med kjærlighet for øyet.

Jeg har mange faste kunder og svært gode tilbakemeldinger. Husk du har alt det du trenger i deg for å løse utfordringene som ligger foran. Et ordtak sier at det er i motbakke det går oppover!

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Beste hilsen fra Annie!

Teletorgnummer

829 95 982

(Kr 29,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 82

(Kr 26,90 pr.min)