En gave å veilede andre!

En gave å veilede andre!

Hei! Jeg heter Annie. Har god intuisjon og tar raskt inn energier mellom mennesker. Informasjonen kommer til meg via bilder, sinnsstemninger, følelser og smerter i kroppen.


For snart 20 år siden lærte jeg tarot av en gammel kone. Denne kunnskapen har gitt meg større forståelse og en dypere respekt for mennesker og dagens situasjonen. I tillegg har jeg deltatt på meditasjonskurs, chakrakurs og studert NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) – som omhandler kommunikasjon på flere nivå mellom mennesker.

Det er en gave å kunne veilede mennesker som opplever utfordringer i livet, med situasjoner som oppleves vanskelig og som har satt dype spor. Det å kunne være til hjelp og klare å snu en negativ situasjon til noe positivt, samt å få gode tilbakemeldinger, er en sann fryd! Det inspirerer og motiverer meg til å fortsette jobben som oppleves som svært viktig for de som trenger hjelp å støtte.

På linja får jeg spørsmål om mye. I all hovedsak går det ofte i kjærlighet, økonomi og jobb. Dette er et lavterskeltilbud, og ingenting er for dumt å spørre om. Det du føler og det du lurer på er reelt for deg og påvirker livet ditt. Vi mennesker har en tendens til å grave oss ned i negative tankemønstre. Min jobb er å veilede deg og tankesettet ditt i positiv retning. For å komme i balanse er det viktig å forstå flere sider i en sak. Da står du MYE sterkere. Alt har en sammenheng.

Opplever du at det er vanskelig å finne noen å snakke med, føler du behov for hjelp, da kan jeg gi deg veiledning og støtte slik at du kan finne en vei ut av situasjonen og få en større forståelse for hva som ligger til grunn.

Jeg gir veiledning i fastlåste situasjoner og hjelper til å finne nye løsninger. Ikke alltid er svaret det du har forventet. Jeg snakker ingen etter munnen. Er alltid ærlig om det som kommer til meg av informasjon og det som kommer opp i kortene. Kortene forteller i første omgang hvilke muligheter som ligger foran deg. Det endelige utfallet bør komme fra hjertet ditt. Det er viktig å se livet med kjærlighet for øyet.

Jeg har mange faste kunder og svært gode tilbakemeldinger. Husk du har alt det du trenger i deg for å løse utfordringene som ligger foran. Et ordtak sier at det er i motbakke det går oppover!

Velkommen til en fin samtale med Annie på 829 95 982
(kr. 26,00/min).

Nyhet! Du kan også treffe Annie på 21 05 87 82
(kr. 26,90/min.)

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Beste hilsen fra Annie!

Related Post

Tar inn din personlighet

Tar inn din personlighet

Mika er kjent for sin ærlighet og stil innenfor tarotens kunstverden.

2 thoughts on “En gave å veilede andre!

  • ANNie er en topp spådame som hjelper meg med mange spørsmål jeg har til henne. ho fikk meg åpne meg og fortelle alt om mine tanker og problemer. jeg vil annbefale henne på det sterkeste

  • seriøs dame som fikk åpnet meg og fikk meg til å fortelle alt jeg tenkte på. vil ringe henne igjenn og igjenn. annbefales

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.